Mireserdhet ne faqen e Fondacionit te Kur'anit!

Revista "Keshilla"

Ne kete sesion do te mund te shikoni dhe lexoni te gjithe numrat e revistes "Keshilla". Klikoni me poshte per ti hapur

Revistat

Drita e Kur'anit

Revisten shkencore per hulumtime dhe studime Kur'anore, e cila botohet njehere ne 3 muaj mund ta gjeni ne linkun e meposhtem

Revistat

Librat

Te gjithe permbajtjen e librave, si dhe te gjithe librat e botuar nga Fondacioni i Kur'anit nder vite do ti mund ti gjeni ketu

Librat

Mireseerdhet!

Mireseerdhet ne Website-in e Fondacionit te Kur'anit

Ne kete Website do te mund te gjeni te gjitha aktivitetet, botimet, si dhe cdo gje tjeter e cila ka te beje me kete Fondacion.

Urojme te gjeni gjithcka kerkoni nga Fondacioni i Kur'anit

1

Kur’ani i Shenjtë dhe Shkencat e Natyrës

Per ta lexuar kete liber klikoni ne linkun e meposhtem

Libri i plote
2

Mësime morali në Kur’an

Per ta lexuar kete liber klikoni ne linkun e meposhtem

Libri i plote
3

Vështrim mbi sjelljen e Profetit Muhammed

Per ta lexuar kete liber klikoni ne linkun e meposhtem

Libri i plote
4

A ka dyshim ne qenien e Zotit?

Per ta lexuar kete liber klikoni ne linkun e meposhtem

Libri i plote

________________________________Partneret________________________________

Perpara
Pas
  • Fondacioni i Kur'anit
  • Rruga "Hoxha Tahsin", NR. 168, Kutia Postare: 8272
  • Tel: +355 4 2377311
  • Fax: +355 4 2377311

Ju lutem vini Emrin! Ju lutem vini Email-in Ju lutemi vini adresen e sakte te Email-it! Shkruani mesazhin tuaj!


               
© 2012 Fondacioni i Kur'anit | All rights reserved